Ami a hétköznapi életemben nem kimondható (még)

Ami a hétköznapi életemben nem kimondható (még)

Majdnem egy év, és még mindig ugyanaz

2023. december 13. - Lorlam

Most jutott eszembe, hogy ránézzek arra, amit tavaly, nagyjából ilyenkor írtam.

Hát, a helyzet nem nagyon változott, de azért mégis. Gyorsan eltelt időről van szó, úgy mentek el a napok, hogy mindegyiknek megvolt a maga hordaléka, kis események és nagyobb történetek.

Csetelni továbbra is csetelek, néha komoly szexcsetbe bonyolódom, de nem találtam olyan partnert, akivel két-három alkalomnál többet lettem volna. A pornóra nem áll fel, még a bizarr dolgokra sem, egész egyszerűen úgy tűnik, hogy elfogytak belőlem a hormonok, mintha nem is érdekelne a szex. Ha mégis élvezedem, akkor semmi fiatalos, lövellő spriccelés, hanem valami kis kenet a farkamból, még akkor is, amikor valóban szeretkezem - ez a feleségemmel és velem fordul elő, havonta 2 alkalommal átlagosan, mindig szombaton vagy vasárnap reggel, a hálószobai ágyunkban, soha nem máskor és soha nem máshol.

Az élethez és úgy általában mindenhez valami motivációt keresek, és ha jól belegondolok, már sok éve.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatvanontul.blog.hu/api/trackback/id/tr5518280399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása